Forumberichten

Reinier M. van der Drift
19 mrt. 2021
In Welkom op het forum
Notaris van kantoor landsadvocaat verduisterde 10 miljoen euro luidt de klok van menig nieuwsartikel. In dit geval was het kantoor van Pels Rijcken het haasje. Je kunt hier veel over zeggen zoals; - hoe was het met de interne controle gesteld? - waarom was er geen 4-ogen principe toegepast en - hoe zit überhaupt de bestuurscultuur daar in elkaar dat dit kon gebeuren? Enfin, ik ben benieuwd naar jullie reacties.
0
0
0
Reinier M. van der Drift
18 mrt. 2021
In Welkom op het forum
Vanaf je live website kun je als beheerder van het forum nieuwe beheerders aanwijzen. Meerdere beheerders kunnen bijdragen aan een betere betrokkenheid en groei van je community. Er zijn een aantal dingen die een forumeigenaar of beheerder mag doen op Wix Forum. Ze kunnen gebruikers blokkeren, posts verplaatsen binnen de verschillende categorieën en posts verwijderen.
0
0
0
Reinier M. van der Drift
18 mrt. 2021
In Welkom op het forum
Je forum heeft een ledengedeelte die bezoekers kunnen gebruiken om elkaar te leren kennen en hun profiel te personaliseren. Leden kunnen ook nieuwe posts toevoegen, reageren en liken. Wanneer bezoekers lid worden kunnen ze aan gesprekken deelnemen, posts volgen, media uploaden, reageren en meldingen krijgen van alle discussies die ze volgen. De eigenaar van de website kan Wix Chat gebruiken om in direct contact te komen met leden en bezoekers.
Stel jezelf voor content media
0
0
2
Reinier M. van der Drift
18 mrt. 2021
In Welkom op het forum
Dit is je forum post. Forums zijn een geweldige manier om je publiek te betrekken bij verschillende discussies. Post relevante informatie om discussies en samenwerkingen aan te moedigen. Met de volledige vrijheid om posts aan te passen en media toe te voegen, is het beheren van jouw pagina nog nooit zo makkelijk geweest. Open je website in de voorbeeld functie of open je gepubliceerde website om je forum aan te passen. Hier kun je alle posts aanpassen, nieuwe posts toevoegen en deze per onderwerp verdelen in categorieën. Beheer verschillende categorieën vanuit de voorbeeldpagina en voeg er zoveel toe als je wilt om de discussie aan te moedigen.
Vraag maar raak content media
0
0
0
 

Reinier M. van der Drift

Beheerder
Meer acties